Nieuws en meer...

Zelfmanagementtraining ReumaUitgedaagd!

Om je op weg te helpen de regie over jouw leven met reuma (terug) te nemen, bestaan diverse zelfmanagementtrainingen. Hieronder lees je meer over ReumaUitgedaagd!. Dit is een training door en voor mensen met reuma en ontwikkeld door ReumaNederland in samenwerking met UMC Utrecht. Daarnaast bestaan er andere cursussen over het omgaan met jouw ziekte. Jouw reumaverpleegkundige of huisarts kan je hier meer informatie over geven.

Moeite met verpakkingen

Verpakkingen zijn er om producten te beschermen tegen weer, wind, uitdroging, weglekken en noem het maar op. Maar heel vaak is het openen van de verpakking niet makkelijk. Wij horen van u graag waar u tegenaan loopt als u bepaalde producten gebruikt. In de vragenlijst maken we onderscheid tussen type producten en type verpakkingen. ANBO en ReumaNederland onderzoeken omvang van het probleem gezamenlijk, om vervolgens ook samen te gaan werken aan een oplossing.

Abonnementstarief zorgkosten

Abonnementstarief mooie eerste stap, meer nodig tegen stapeling zorgkosten

NieuwsbrievenMinder artroseklachten met blauwe bessen | Voedingsgeneeskunde

Wandelen lukt beter bij volwassenen met artrose aan de knie die vier maanden lang 40 g gevriesdroogde blauwe bessen hebben genomen. Ze hebben minder pijn, zijn minder stijf en hebben het minder lastig bij de uitvoering van hun dagelijkse taken.

Voor meer informatie :

https://www.voedingsgeneeskunde.nl/node/4222